Bu Sizin İçin Bir Başlangıç

AKP ajansının açıkladığı 51.23 resmi olmayan sonuç, devamında şaibeli uygulamalar ve itirazlar sonucu değiştirir mi göreceğiz. Ancak “Hayır” yönünde olabilecek bir düzeltme sizin sindirebileceğiniz bir lokma değil. Hatta belki de Hayır seçeneğinden çekinerek akp olarak referandumu iptal etmektense, yasaya aykırı uygulamalar ile ortam oluşturup Hayır cephesine iptal işini yıkmak ve böylece şirkperestlerinizi daha kolay provake etmek. Sonuçta referandumun iptali durumunda B planınız;  Hayır sonucuna katlanmaktansa, sizin için daha uygun şartlarda referandumun yenilenmesi olacaktır. Bu şartları oluşturmak için her yol mubah olacak. Baskı, yıldırma politikaları, belki merzifon eşeği marifetiyle provakasyon ve sokak çatışmaları. Sonuç evet olsaydı böyle olmazdı yaygaraları.

Ama artık karşınızda çok daha bilinçli ve sonuç alabileceğine inanan bir toplum olacak ve asla yılmayarak keskin ve kararlı bir duruş sergileyecektir. Şu anki sonuç değişse de değişmese de; bu zayıf oranla aldığınız destekle bile durumunuz bıçak sırtındadır.

İşte bu ahval ve şeraitte  bilmeniz gereken “Son” bir an değil, bir süreçtir.  Ve bu referandum sizin için süreci başlatmıştır.

Bu sizin için “Sonun Başlangıcıdır”

Hayırlı ve uğurlu olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir